Wij zijn NFP Groep 

Al 25 jaar verstand van fietsen naar het werk

Nfp Kv Mg 8734 (1)
Man Op Fiets Van Voren (1)

Wie zijn wij

Het geheim van ons succes? Wij stimuleren al ruim 25 jaar de inzet van fiscale regelingen. NFP Groep heeft verstand van fiscaal aantrekkelijk fietsen, zowel fietsregelingen binnen als buiten de WKR. Alle fiscale regelingen rondom de fiets zijn daardoor in één hand. Door deze unieke propositie kunnen wij jou helpen met een op maat gemaakte fietsregeling, die past bij jouw organisatie.

 

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

NFP groep weet als geen ander hoe werkgevers fietsen, en andere producten, op passende wijze kunnen aanbieden als aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde.

Onze merken

Check Icon NFP Groep (1)

FiscFree®


Dé leukste arbeidsvoorwaarde voor meer blije medewerkers.

Check Icon NFP Groep (1)

NFP Fietslease


De scherpste tarieven én flexibele leasetermijnen via de leasefietsprovider van Nederland.

Check Icon NFP Groep (1)

Trappers


Als vaker fietsen naar het werk het doel is.

Check Icon NFP Groep (1)

Nationale Fiets Projecten

De nr. 1 in het aanbieden van het fietsplan (binnen de WKR).

Word onderdeel van onze familie

Met maar liefst acht opeenvolgende FD Gazellen Awards hebben we bewezen dat we niet bang zijn om groots te dromen en ambitieuze doelen na te streven. Maar daar houdt het niet op - we hebben nog veel meer in petto! Samen zorgen we al jaren voor een indrukwekkende groei. Wil jij jouw carrière naar nieuwe hoogten stuwen? We kijken er naar uit om jouw talenten te verwelkomen in ons team.

Team NFP Groep

Blogs & nieuws

NFP Groep en Waterland bundelen krachten

Ontdek de samenwerking tussen NFP Groep en Waterland: een krachtige stap richting groei en innovatie in secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dat belastingvoordeel: hoe zit dat nu precies?

Hartstikke mooi dat je bij FiscFree® met belastingvoordeel een stoere citybike of de nieuwste smartphone kunt kopen, maar telkens als je denkt te begrijpen hoe het precies zit met dat belastingvoordeel, begrijp je het ineens toch weer niet. Aaargh!

Vrije ruimte WKR verhoogd

Om de lasten op arbeid te verlagen, verlaagt het kabinet ook de lasten voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Eén van de maatregelen die hieraan bijdraagt bestaat uit het verruimen van de werkkostenregeling (WKR) per 1 januari 2023.

Laat FiscFree® voor je werken

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit. Het aantal openstaande vacatures, in zowel de industrie als in de dienstverlening, staat bovenaan het lijstje met knelpunten. Historisch gezien uniek, maar vanuit HR-oogpunt is het lastig.